Meer informatie

Woningaanbod

Grondstuk Altea

Specificaties

Prijs: € 260.000 Kosten Koper


  • Regio: Costa Blanca
  • Perceel: 1.115 m2
  • Bouwjaar: Kavel - Bouwtijd villa ca. 1,5 jaar
  • Ligging: Nabij het strand
  • Type(s): Villa

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Een groot kavel van 1.115 m2 voor een villa naar geheel eigen wens met een schitterend uitzicht over de Middellandse Zee.

Dit grondstuk is gelegen tegen een heuvel op 5 autominuten van Altea la Vella, 8 min. van de golfbaan, 10 min. van het strand en 12 min. van het centrum van Altea.

Altea la Vella is een dorp in de Spaanse gemeente Altea, 3 kilometer ten noorden van de stad Altea aan de voet van de Sierra de Bernia. Het dorp heeft 544 inwoners. Het oudste deel van het dorp is gebouwd op een heuvel. In Altea La Vella zijn alle dagelijkse voorzieningen zoals een supermarkt, bakker, slager, apotheek en een bank.

Altea is een charmant stadje in het Noorden van de Costa Blanca. Het is een authentieke kustplaats waar oude tradities nog goed zichtbaar zijn. Het is een ideale bestemming voor vakanties of permanente bewoning als je niet houdt van massa toerisme maar wel van het traditionele Spaanse leven, gezelligheid en zon het gehele jaar door. Laat je verrassen door de middeleeuwse geplaveide straten, de mooie boulevard met vele palmbomen en de talloze winkeltjes, restaurants en bars. De kuststreek rond Altea en Calpe heeft een typisch mediterraan klimaat, met een koele zeebries in de zomer en bescherming door de omliggende bergen tegen de koude noorderwind in de winter.

Eén van de gezondste woongebieden van Europa
De Costa Blanca wordt door de WHO (wereld gezondheidsorganisatie) aangeduid als één van de gezondste woongebieden van Europa. De luchtvochtigheid is erg laag, het subtropische klimaat aangenaam, er is veel zonlicht, de helende zee en de aanwezigheid van vele zoutmeren en duinen zorgen voor een buitengewoon gezonde omgeving. Klachten als reuma, jicht of longaandoeningen nemen hier sterk af. Daarnaast komen hart- en vaatziekten zelden voor door zowel het klimaat als de voedingscultuur. De Mediterrane keuken bestaat vooral uit vis, schaaldieren, olijfolie, fruit en groenten. Vetarm, voedzaam en gezond.

Het gezondheidszorgsysteem van Spanje wordt beschouwd als één van de beste in Europa. Voor EU-burgers zijn er waardevolle garanties met betrekking tot gezondheidszorg.

Vliegtuig zwart silhouet, opstijgen, ios 7-interface symbool Gratis IcoonPlan een bezichtigingstrip

Locatie:

Calle El Pou
Altea la Vella, Spanje

Bel mij terug

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug.