Meer informatie

Woningaanbod

La Sella Appartement

Specificaties

Prijs vanaf: € 375.000 k.k.


  • Regio: Costa Blanca Noord
  • Woonoppervlakte: 93-134 m2
  • Bouwjaar: Nieuwbouw - Oplevering najaar 2024
  • Badkamers: 2
  • Slaapkamers: 2-3
  • Ligging: Aan een golfbaan
  • Type(s): Appartement, Penthouse

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Dénia is een authentiek Spaans stadje met diverse mooie zandstranden, een jachthaven en een gezellig centrum met smalle steegjes, leuke restaurants, bars, winkels en een markt. Dénia is erg populair door de strategische ligging tussen Alicante en Valencia en ligt een uur rijden vanaf Alicante Airport, een uur vanaf Valencia Airport en met de veerboot ben je in ca. 2 uur op Ibiza.

Het beste klimaat van Spanje
De Costa Blanca, ook wel de Caraïben van Europa, heeft een Mediterraan, subtropisch klimaat met het gehele jaar door aangename temperaturen. Milde zomertemperaturen (28-32°C) en zachte lentetemperaturen in de winter (17-20°C). Bovendien schijnt de zon hier gemiddeld 320 dagen per jaar.

Eén van de gezondste woongebieden van Europa
De Costa Blanca wordt door de WHO (wereld gezondheidsorganisatie) aangeduid als één van de gezondste woongebieden van Europa. De luchtvochtigheid is erg laag, het subtropische klimaat aangenaam, er is veel zonlicht, de helende zee en de aanwezigheid van vele zoutmeren en duinen zorgen voor een gezonde leefomgeving. Klachten als reuma, jicht of longaandoeningen nemen hier sterk af. Daarnaast komen hart- en vaatziekten zelden voor door zowel het klimaat als de voedingscultuur. De Mediterrane keuken bestaat vooral uit vis, schaaldieren, olijfolie, fruit en groenten. Vetarm, voedzaam en gezond.

Het gezondheidszorgsysteem van Spanje wordt beschouwd als één van de beste in Europa. Voor EU-burgers zijn er waardevolle garanties met betrekking tot gezondheidszorg.

Locatie:

Avenida de la Marina Alta 613
Dénia, Spanje

Bel mij terug

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.