Meer informatie

Woningaanbod

Villa Malena – SLEUTELKLAAR

Specificaties

Prijs: € 684.500 Kosten Koper


  • Type(s): Villa

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Het hele jaar door genieten van het zonnige klimaat, de mooiste stranden, de heerlijke Spaanse keuken en het relaxte leven?

Dan is dit hét juiste moment om uw eigen woning te kopen aan de Costa Blanca.

  • Gelegen in de Populaire Villawijk La Marina
  • Riante Woonkamer en Eetkeuken
  • Privé Zwembad
  • Mooie tuin met diverse terrassen
  • 6 km van het strand
  • 25 min. van luchthaven Alicante

Villa Malena is een luxe en zeer ruime vrijstaande villa met 4 slaapkamers, 3 badkamers en een separaat toilet. De prijs is inclusief een luxe woonkeuken met eiland en inclusief alle benodigde inbouwapparatuur, royale woonkamer, volledig ingerichte badkamers, betegelde vloeren, gestucte en geschilderde wanden, aangelegde terrassen buiten, parkeergarage voor twee auto’s, een gepantserde voordeur, automatische poort, airco, intercom video systeem en een groot privé zwembad.

La Marina is een mooie villawijk met veel verschillende stijlen villa’s. Bestaande bouw en nieuwbouw door elkaar, brede straten, veel groenvoorzieningen, speelgelegenheden voor kinderen, parken en je vindt er tal van winkels, bars en restaurants. Het gezellige strand van La Marina ligt op slechts 5 kilometer. De golfbaan van La Marquesa en La Finca liggen op 15 minuten rijden en de luchthaven van Alicante op 25 minuten rijden. Het is ideaal voor vakanties of permanente bewoning als je niet houdt van massa toerisme maar wel van het traditionele Spaanse leven, gezelligheid en zon het gehele jaar door.

Het beste klimaat van Spanje
De Costa Blanca Zuid, ook wel de Caraïben van Europa, heeft een Mediterraan, subtropisch klimaat. De bergen in het binnenland beschutten dit gebied tegen de wind en garanderen het hele jaar door aangename temperaturen. Milde zomertemperaturen (28-32°C) en zachte lentetemperaturen in de winter (17-20°C). Bovendien schijnt de zon hier gemiddeld 320 dagen per jaar.

Eén van de gezondste woongebieden van Europa
De Costa Blanca wordt door de WHO (wereld gezondheidsorganisatie) aangeduid als één van de gezondste woongebieden van Europa. De luchtvochtigheid is erg laag, het subtropische klimaat aangenaam, er is veel zonlicht, de helende zee en de aanwezigheid van vele zoutmeren en duinen zorgen voor een buitengewoon gezonde omgeving. Klachten als reuma, jicht of longaandoeningen nemen hier sterk af. Daarnaast komen hart- en vaatziekten zelden voor door zowel het klimaat als de voedingscultuur. De Mediterrane keuken bestaat vooral uit vis, schaaldieren, olijfolie, fruit en groenten. Vetarm, voedzaam en gezond.

Het gezondheidszorgsysteem van Spanje wordt beschouwd als één van de beste in Europa. Voor EU-burgers zijn er waardevolle garanties met betrekking tot gezondheidszorg.

Vliegtuig zwart silhouet, opstijgen, ios 7-interface symbool Gratis IcoonPlan bezichtigingstrip

Locatie:

Bel mij terug

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug.