Meer informatie

Diensten

Wij bieden vele extra’s waardoor uw aankoop een waardevolle investering is

Wij bieden onze klanten een compleet pakket wat ervoor zorgt dat uw investering nog waardevoller is.

Kwaliteit

Wij onderscheiden ons in de hoge kwaliteit van afwerking, unieke designs en functionele ontwerpen. Ons aanbod is uitsluitend nieuwbouwwoningen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. U krijgt 10 jaar garantie op de constructie van de woning.

Klanten beoordelen het gehele aankoopproces, van kennismaking tot na de sleutel overdracht met gemiddeld een 8,9.

Interieur design

Wij bieden de mogelijkheid om uw woning volledig gemeubileerd en gedecoreerd op te leveren. Op basis van uw wensen zal ons team u tijdens het aankoopproces adviseren en helpen bij de selectie van materialen, kleuren, afwerkingen, inrichting en verlichting. Een mooi interieurontwerp kan een groot verschil maken bij verhuur.

Verhuur Management

Naast de waardestijging van uw woning door de jaren heen, kunt u door uw woning te verhuren er een winstgevende investering van maken! Het verhuren van een vakantiewoning is erg populair door de vele online platforms die beschikbaar zijn. In de praktijk blijkt het alleen een veel uitdagender proces dan het alleen online publiceren.

Laat ons verhuur team u helpen en al het werk uit handen nemen! Denk aan interieur foto’s, online publiceren, huurders zoeken, financiĆ«le afhandeling, sleuteloverdracht, toezicht houden en schoonmaak en onderhoud plegen.

Wij verhuren uw woning via de meest populaire platforms en kanalen. Ons team weet precies waar huurders naar op zoek zijn en benadrukken alle details die uw woning uniek maken. Daarnaast geven we alle benodigde informatie over diensten en voorzieningen in de omgeving, van luchthavens, openbaar vervoer, winkels en ziekenhuizen tot de beste restaurants en mooiste stranden in de omgeving.

Administratieve diensten

In het geval dat u geen tijd hebt of niet bekend bent met de Spaanse taal, bieden wij onze klanten een verscheidenheid aan extra (administratieve) diensten zoals: regelen van verzekeringen, telefoon en internet, aansluiten van nutsvoorzieningen, schoonmaak en onderhoud aan uw woning of tuin.

 

 

Bel mij terug

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug.