Meer informatie

Diensten

Wij zorgen ervoor dat uw aankoop
een waardevolle investering is


Wij begeleiden u tijdens het hele koopproces en streven ernaar u volledig te ontzorgen.

Klanten beoordelen ons met gemiddeld een 8.9.


Kwaliteit

Ons aanbod is uitsluitend nieuwbouwwoningen die gebouwd zijn volgens de regels van het Europese bouwbesluit. U krijgt 10 jaar garantie op de constructie van de woning.


Interieur design

Wij bieden de mogelijkheid om uw woning volledig gemeubileerd en gedecoreerd op te leveren. Alle projectontwikkelaars hebben eigen interieurarchitecten in huis die voor u een passende en geheel vrijblijvende offerte kunnen maken.
Daarnaast hebben wij goede ervaring met Wire Interiors. Een Nederlands bedrijf wat al meer dan 15 jaar gespecialiseerd is in het inrichtingen van vakantiewoningen. Een mooi interieurontwerp kan een groot verschil maken bij verhuur.


Verhuur en beheer

Naast de waardestijging van uw woning door de jaren heen, kunt u door uw woning te verhuren er een winstgevende investering van maken. Het verhuren van een vakantiewoning in de Costa Blanca is erg populair door o.a. het heerlijke klimaat het gehele jaar door, de goede bereikbaarheid vanaf Alicante of Valencia Airport, de mooie stranden, het authentieke Spanje gevoel, het gezonde leefklimaat, de mooie steden en de vele 18-holes golfbanen.

Wij werken samen met een aantal ervaren beheerders die voor u de sleuteloverdracht, schoonmaak en het beheer van uw woning kunnen verzorgen. Na aankoop brengen wij u in contact met hen.

 

 

Bel mij terug

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug.