Meer informatie

Over ons

Al meer dan 20 jaar begeleiden wij (potentiĆ«le) kopers met de zoektocht naar een nieuwbouw woning aan de Costa Blanca. Wij hebben een door ons zorgvuldig geselecteerd aanbod van moderne nieuwbouw appartementen, penthouses en villa’s aan de Costa Blanca Noord en Zuid. Wij werken uitsluitend samen met gerenommeerde projectontwikkelaars.

Wij begeleiden u tijdens het gehele proces. Vanaf de eerste kennismaking, gesprekken, bezichtiging in Spanje, de aankoop tot aan de after sales.

Wat klanten zeggen over ons:


Sophie Soenens – augustus 2023
Hele goede, vriendelijke en professionele begeleiding met de aankoop van ons appartement in Spanje. Martijn stond steeds voor ons klaar. Aanrader!

Jos de Groot – april 2023
Erg professioneel en een fijne begeleiding

Willem Hendrix – april 2023
Heel professioneel en prettig begeleid

Jacqueline & Roy – juli 2022
We zijn twee dagen door Martijn begeleid in de Costa Blanca. In Guardamar del Segura hebben we meerdere woningen bezichtigd (inclusief degene waar we voor gaan) en zijn we rondgeleid in het gebied, wegwijs gemaakt in het gehele proces en zijn we tot in de puntjes verzorgd! Niets dan lof voor de twee-daagse verkenningstrip!

Jos van Zomeren – juni 2022
Uitstekend!

J. Lesko – januari 2022
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Jan Vinclair – december 2021
Uitstekende persoonlijke begeleiding en advies

S. Bansidhar – september 2021
Marleen voegt veel waarde toe. Zij is erg klantgericht en behulpzaam. Bij het begeleiden van klanten acteert ze professioneel en oplossingsgericht. Wij hebben veel aan Marleen gehad. Ook na de verkoop van de woning is haar service opmerkelijk. In mijn mening een aanwinst. Job well done!

Jochem Oskam – oktober 2020
“Marleen is professioneel en persoonlijk en luistert naar je. Daarnaast staat ze voor kwaliteit die ze enthousiast verkoopt”.

Jan van Riel – september 2020
“We kunnen Koop in Spanje van harte aanbevelen. Mijn vrouw en ik zijn erg tevreden over ons huis en de hulp die we hebben gehad. Marleen staat altijd voor ons klaar”.

A. van der Heijden – augustus 2020
“Een aantal maanden geleden hebben we ons georiĆ«nteerd op een woning in Spanje. We zijn daarbij zeer goed begeleid en deskundige geholpen door Marleen. Ik kan Koop in Spanje van harte aanbevelen”.

 

Bel mij terug

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug.