Meer informatie

Over ons

Al meer dan 20 jaar begeleiden wij (potentiële) kopers met de zoektocht naar een nieuwbouw woning aan de Costa Blanca. Wij hebben een door ons zorgvuldig geselecteerd aanbod van moderne nieuwbouw appartementen, penthouses en villa’s aan de Costa Blanca Noord en Zuid.

Wij begeleiden u tijdens het gehele proces. Vanaf de eerste kennismaking, gesprekken, bezichtiging in Spanje, de aankoop tot aan de after sales.

Wat klanten zeggen over ons:

J. van Zomeren – juni 2022
Uitstekend!

J. Lesko – januari 2022
Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

 Jan Vinclair – december 2021
Uitstekende persoonlijke begeleiding en advies

Jochem Oskam – oktober 2020
“Marleen is professioneel en persoonlijk en luistert naar je. Daarnaast staat ze voor kwaliteit die ze enthousiast verkoopt”.

Jan van Riel – september 2020
“We kunnen Koop in Spanje van harte aanbevelen. Mijn vrouw en ik zijn erg tevreden over ons huis en de hulp die we hebben gehad. Marleen staat altijd voor ons klaar”.

A. van der Heijden – augustus 2020
“Een aantal maanden geleden hebben we ons georiënteerd op een woning in Spanje. We zijn daarbij zeer goed begeleid en deskundige geholpen door Marleen. Ik kan Koop in Spanje van harte aanbevelen”.

Jos de Groot – januari 2020
“Wij zijn zeer tevreden met onze woning in La Marina. We hebben diverse woningen bekeken en zijn hierbij goed begeleid door Marleen van der Velden. Goede prijs kwaliteit verhouding en de woning voldoet helemaal aan onze verwachtingen”.

 

Bel mij terug

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug.