Meer informatie

Over ons

” Wij bouwen voor u een waardevolle investering”.

Al meer dan 20 jaar ontwikkelen en bouwen wij nieuwbouw woningen aan de Costa Blanca. Wij hebben een ruim aanbod van moderne nieuwbouw appartementen, woningen en villa’s aan de Costa Blanca. Unieke moderne woningen op de beste locaties, voor een goede prijs.

Wij begeleiden (potentiƫle) kopers in het gehele proces. Bij de zoektocht, aankoop en after sales van een (vakantie)woning, verhuur object of stabiele belegging.


Wat klanten zeggen over ons:


Jochem Oskam – oktober 2020
“Marleen is professioneel en persoonlijk en luistert naar je. Daarnaast staat ze voor kwaliteit die ze enthousiast verkoopt”.


Jan van Riel – september 2020

“We kunnen Activa Investment van harte aanbevelen. Mijn vrouw en ik zijn erg tevreden over ons huis en de hulp die we hebben gehad. Marleen staat altijd voor ons klaar”.


A. Kraayvanger – augustus 2020

“Een aantal maanden geleden hebben we ons georiĆ«nteerd op een woning in Spanje. We zijn daarbij zeer goed begeleid en deskundige geholpen door Marleen. Ik kan Koop in Spanje / Activa Investment van harte aanbevelen”.


Jos de Groot – januari 2020
“Wij zijn zeer tevreden met onze woning in La Marina. We hebben diverse woningen bekeken en zijn hierbij goed begeleid door Marleen van der Velden. Goede prijs kwaliteit verhouding en de woning voldoet helemaal aan onze verwachtingen”.

 

Bel mij terug

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug.